Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ήρθαν κι άλλα μετάλλια για την Ελλάδα!

Δημοφιλή

Λίγα λεπτά μετά το χάλκινο μετάλλιο των Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρου Γκαϊδατζή, η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού κατέκτησαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας «αγγίζοντας», μάλιστα, στο τέλος της κούρσας τους και την δεύτερη θέση.

Αρχικά οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό ελαφρών βαρών στο Παρίσι, χάνοντας για λίγο το ασημένιο και συνέχισαν την επιτυχημένη παράδοση της ελληνικής κωπηλασίας.

Το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε σε χρόνο 6:13:44, με τους Ιταλούς να παίρνουν το ασημένιο με χρόνο 6:13:33. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιρλανδοί, με 6:10:99.

Στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού χάρισαν στην Ελλάδα το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το έκτο ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πραγματοποίησαν μια εκπληκτική κούρσα ατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 6:49.28,

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν Βρετανίδες Έμιλι Κρέιγκ και Αϊμότζιν Γκραντ με 6:47.06 που είχαν ξεχωρίσει νωρίτερα στη διαδρομή και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία