Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισοπαλία με «buzzer beater» για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ΠΑΟΚ Β και ΠΟΤ Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και αρκετή ένταση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 30, με τον Σπυρίδη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά τον Μοναστηρλή να τον σταματά με μεγάλη επέμβαση, για να κρατήσει το 0-0.

Λίγα λεπτά μετά, ο Ισνάλντο δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στη συνέχεια να φεύγει έξω.

Έτσι το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον ΠΟΤ Ηρακλή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Μοναστηρλή να φωνάζει ξανά «παρών» στις φάσεις που χρειάστηκε.

Στο 62′ ο γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων» σταμάτησε σε τετ α τετ τον Κούστα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση λίγο αργότερα.

Ο Ισνάλντο στο 66′ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο προωθημένος Γκμπένον νίκησε τους πάντες στον αέρα για να γράψει το 0-1, και να βάλει δύσκολα στους «κυανόλευκους».

Τελικά, μια στημένη φάση για τον ΠΑΟΚ Β ήταν αυτή που έφερε το γκολ για την ομάδα του Αλεξιάδη.

Στο 72′ ο Γρόσδης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή και δεξιά, σημάδεψε την απέναντι γωνία και νίκησε τον Βελλίδη, για να φέρει το ματς στα ίσια.

Μετά το τέρμα της ισοφάρισης, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να πλησιάσουν την περιοχή του Βελλίδη, χωρίς να βρει ωστόσο τη μεγάλη του ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι.

Μάλιστα ο Μοναστηρλής χρειάστηκε να επέμβει για ακόμα μια φορά, σταματώντας στο 90΄τον Γκερμούς, για να κρατήσει το 1-1.

Ότι δεν έγινε σε σχεδόν ολόκληρο ματς, έγινε στα τελευταία δύο των καθυστερήσεων. Ο Κούστα σκόραρε στο 92′ με κοντινή κεφαλιά, και στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε φάουλ, το οποίο ακολούθησε φάση έντασης κι αποβολής του Αρόγιο, με τον Πανίδη να βάζει buzzer beater για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Παναγιώτου, Γιαξής (46′ Κωττάς), Τσοπούρογλου, Γκούμας (78′ Τσίκος), Ρουμιαντσέβ (58′ Σπυράκος), Γρόσδης, Σμυρλής (58′ Δαρέλας), Κανίς (58′ Πανίδης)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Βελλίδης, Κωστόπουλος, Βιτλής, Γκμπενιόν, Σιούτας, Εμπό, Δοϊρανλής, Αρόγιο, Ισνάλντο (80′ Πατράλης), Σπυρίδης (80′ Γκερμούς), Κούστα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία