Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανικά ΜΜΕ: «Τάσεις φυγής από Μαξίμοβιτς»

Δημοφιλή

«Δυνατά» και στα ισπανικά ΜΜΕ παίζει το ζήτημα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει καταθέσει πρόταση- τελεσίγραφο στη Χετάφε, που μαζί με τα μπόνους ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ από την Ισπανία για πρώτη φορά την Πέμπτη (10/8) παραδέχονται ότι ο Σέρβος μέσος έχει τάσεις φυγής από την ομάδα του.

Όπως υπογραμμίζουν τα νεότερα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, η Χέταφε «έχει υποστεί τριβές» από το συγκεκριμένο ζήτημα, με τους Ισπανούς να υπογραμμίζουν ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για τη Χετάφε να πιέσει ο Μαξιμοβιτς, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά οι Ισπανοί παραδέχονται ότι η Χετάφε βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, ενώ αφήνουν ανοικτό «παράθυρο» και για πιθανή προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αυτή την Κυριακή η La Liga ξεκινά με τη Χετάφε να αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα, και δεν είναι απίθανο από το συγκεκριμένο παιχνίδι να απουσιάσει ο Νεμάνια Μαξιμοβιτς.

Τις τελευταίες ημέρες η Χετάφε έχει πολιορκηθεί από τον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για τον Σέρβο μέσο, χωρίς ωστόσο η πρόταση του να ικανοποιεί τον Ρουμπεν Ρέγιες (σ.σ. Αθλητικός διευθυντής της Χετάφε).

Ο ίδιος ο Μαξίμοβιτς μπορεί να μην έχει σχολιάσει το ζήτημα, αλλά πηγές κοντά στο περιβάλλον του επιβεβαιώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, αν η Χετάφε καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου με πραγματικά ελκυστικούς όρους, η κατάσταση θα μπορούσε να αντιστραφεί.

Βέβαια, το γεγονός ότι αυτή η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να αποσταθεροποιήσει την ομάδα

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πολύ χαμηλή προσφορά για της υπηρεσίες του Βαλκάνιου μέσου. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το 2024 και η Χετάφε απαιτεί έξι εκατομμύρια ευρώ, από το οποίο το 1.8 θα κατέληγε στα ταμεία της Βαλένθια, που έχει κρατήσει το 30% από πιθανή μεταπώληση του.

Ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, λέγοντας ότι ο Μαξίμοβιτς έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο να απομένει. Ο Αθλητικός Διευθυντής Ρούμπεν Ρέγιες απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, σε συμφωνία με τον Άνχελ Τόρρες. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος θα μπορούσε να πιέσει για τη μεταγραφή του, αν ο ΠΑΟΚ του προσφέρει καλύτερους όρους συμβολαίου».


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία