Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανική διάκριση για Μπρεϊθγουέιτ

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, που ανήκει στην Εσπανιόλ, η οποία διεκδικεί στα μπαράζ ανόδου της La Liga 2 την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Δανός πρώην φορ της Μπαρτσελόνα είναι ο πιο «καυτός» σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας πετύχει ήδη 22 γκολ, ενώ έλαβε και την αναγνώριση, αφού βρήκε θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, σχετικά με την κανονική διάρκεια του.

Υπενθυμίζεται πως η Εσπανιόλ τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος την Σπόρτινγκ Χιχόν σε διπλούς αγώνες. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο «Κορνέλλα-Ελ Πρατ» την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Αν καταφέρει η Εσπανιόλ να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Χιχόν, τότε στους τελικούς της ανόδου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Έιμπαρ-Οβιέδο. Οι τελικοί θα είναι διπλοί με τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 16 και 23 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version