Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορική νίκη με εφτάρα για το Futsal του ΠΑΟΚ στον Βύρωνα!

Για την 1η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κόμπρα, της οποία και επικράτησε με 0-7, με τους Λορέντσο και Μπικιάρη να είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αφού αμφότεροι πέτυχαν χατ-τρικ.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος κατάφερε με ωραίο πλασέ του Μπικιάρη να «ανοίξει» το σκορ στο 9ο λεπτό. Πέντε λεπτά μετά, ο Τάσος Αναστασιάδης όντας πεσμένος βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Μπικιάρης στο 16′ με τακουνάκι έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε ο Λορέντσο ο οποίος στο 22′ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-4 και στο 25′ μετά από ωραίο αιφνιδιασμό, ο Ντιέγκο βρήκε τον Μπικιάρη και αυτός έδωσε πάσα στον Λορέντσο, ο οποίος σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-5.

Στο 32ο λεπτό με νέα φοβερή ατομική προσπάθεια και σουτ του Λορέντσο, ο ΠΑΟΚ mαteco έφτασε σε έκτο γκολ, ενώ και ο Μπικιάρης στο 35′ ακολούθησε τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του και ολοκλήρωσε και αυτός το χατ-τρικ, με το 0-7 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (29/9), όπου και θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη το Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας.

Κόμπρα – ΠΑΟΚ mαteco: 0-7

Τα γκολ: Μπικιάρης 9′, 16′, 35′, Αναστασιάδης 14′, Λορέντσο 22′, 25′, 32′

Ημίχρονο: 0-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version