Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιταλικά σενάρια για Ντρκούσιτς

Δημοφιλή

Με δεδομένο το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από την Αλ Καλούντ για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ μετά την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάλμε στην Τούμπα (13.08), ως νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος για τους «ασπρόμαυρους» φιγουράρει ο Βάνια Ντρκούσιτς. Μπορεί στη λίστα να υπάρχει ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός που εξετάζεται παράλληλα με την περίπτωση του 24χρονου Σλοβένου, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν προκρίνεται.

Είναι ξεκάθαρο πως ο νεαρός στόπερ δεν θα παραμείνει στο δυναμικό της Σότσι (σ.σ που υποβιβάστηκε) κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές συνδέσεις του ονόματός του με ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά κλαμπ. Μετά τον ισπανικό Τύπο που επισημαίνει φερόμενο ενδιαφέρον της Σεβίλλης προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, σειρά πήραν και οι Ιταλοί δεδομένου πως έκαναν λόγο για… μπάσιμο της Ελλάς Βερόνα.

Ενδεικτικό πως υποστηρίζεται ότι ο Σλοβένος στόπερ έχει παρακολουθηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, και πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της μεταγραφής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία