Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Και η Φαμαλικάο για Καστσούκ»

Δημοφιλή

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Ολεσκέι Καστσούκ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε εκτός του ΠΑΟΚ και της Χάιντουκ που μπήκε στο κόλπο απόκτησής του και με τη μεταγραφική λίστα της Φαμαλικάο. Σύμφωνα με σχετικές αναφορές από ξένα ΜΜΕ, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται πως αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ως εκ τούτου «ψάχνεται» στην ποδοσφαιρική αγορά, έχοντας προταθεί σε αρκετές ομάδες.

Αναφορικά με τις προσωπικές τοποθετήσεις του ίδιου προ λίγων ημερών δε στην ουσία αποκάλυψε το ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιρικών συλλόγων αποφεύγοντας ονοματολογία και υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, διάφοροι σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον, είμαι ανοιχτός σε προσφορές και έτοιμος να εξετάσω όλες τις επιλογές. Αλλά θα δούμε πώς θα πάνε όλα, δεν μπορώ να πω τίποτα συγκεκριμένο ακόμα».

Θυμίζουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ συνάμα είναι και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία