Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Και τώρα… διακοπές για Ντεσπόντοφ

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ με την εθνική Βουλγαρίας δεδομένου πως δόθηκαν οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Ρουμανία και τη Σλοβενία που είχε στο καλεντάρι του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Συνεπώς, ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ αναμένεται να απολαύσει για λίγο διάστημα ακόμη στιγμές χαλάρωσης όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, εξαιρουμένου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του Euro.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του αναφορικά με την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε τρομερές επισημάνσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό. Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου».

Υπενθυμίζεται πως το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει ανανεώσει το «ραντεβού» του για τις 20 Ιουνίου 2024 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας όταν και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας. To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version