Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καίγεται» η Κροατία, για δύο αποτελέσματα η Ιταλία

Δημοφιλή

Με δύο αγώνες (κοινή ώρα έναρξης στις 22.00) συνεχίζεται σήμερα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η Ισπανία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, θα αντιμετωπίσει την Αλβανία (ΕΡΤ 3), ενώ η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση θα γίνει μεταξύ της Ιταλίας και της Κροατίας (ΕΡΤ 1).

Με νίκη η Κροατία θα τερματίσει στη 2η θέση, αρκεί να μην κερδίσει και η Αλβανία, ή να αποκτήσει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθεί στους «16», ακόμα κι αν βγει 3η.

Για την Ιταλία θα είναι αρκετός κι ο ένας βαθμός για να βγει 2η (με Ελβετία στους «16»), ενώ αν ηττηθεί θα πρέπει να μη νικήσει η Αλβανία και να ελπίζει πως θα είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Πιθανές ενδεκάδες

Κροατία: Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Σούτσιτς, Κόβατσιτς – Μάριο Πάσαλιτς, Μπούντιμιρ, Κράμαριτς.

Ιταλία: Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν – Κριστάντε, Ζορζίνιο – Καμπιάζο, Μπαρέλα, Κιέζα – Ρετέγκι.

Η Ισπανία δεν έχει άγχος, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά. Η Αλβανία θέλει νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση είτε ως 2η αν νικήσει η Κροατία και συνεχίσει να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων, είτε -κατά πάσα πιθανότητα- ως 3η, καθώς οι 4 βαθμοί μοιάζουν αρκετοί για να είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Αλβανία: Στρασκόσια – Χίσαϊ, Αγέτι, Τζιμσίτι, Μιτάι – Ραμαντάνι, Λάτσι, Ασλάνι – Ασάνι, Μανάι, Μπαϊράμι.

Ισπανία: Ράγια – Χεσούς Νάβας, Βιβιάν, Λαπόρτ, Γκριμάλντο – Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαένα – Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ, Ντάνι Όλμο.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο...

Στην ίδια κατηγορία