Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καίγεται» η Κροατία, για δύο αποτελέσματα η Ιταλία

Με δύο αγώνες (κοινή ώρα έναρξης στις 22.00) συνεχίζεται σήμερα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η Ισπανία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, θα αντιμετωπίσει την Αλβανία (ΕΡΤ 3), ενώ η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση θα γίνει μεταξύ της Ιταλίας και της Κροατίας (ΕΡΤ 1).

Με νίκη η Κροατία θα τερματίσει στη 2η θέση, αρκεί να μην κερδίσει και η Αλβανία, ή να αποκτήσει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να βρεθεί στους «16», ακόμα κι αν βγει 3η.

Για την Ιταλία θα είναι αρκετός κι ο ένας βαθμός για να βγει 2η (με Ελβετία στους «16»), ενώ αν ηττηθεί θα πρέπει να μη νικήσει η Αλβανία και να ελπίζει πως θα είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Πιθανές ενδεκάδες

Κροατία: Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Σούτσιτς, Κόβατσιτς – Μάριο Πάσαλιτς, Μπούντιμιρ, Κράμαριτς.

Ιταλία: Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν – Κριστάντε, Ζορζίνιο – Καμπιάζο, Μπαρέλα, Κιέζα – Ρετέγκι.

Η Ισπανία δεν έχει άγχος, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά. Η Αλβανία θέλει νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση είτε ως 2η αν νικήσει η Κροατία και συνεχίσει να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων, είτε -κατά πάσα πιθανότητα- ως 3η, καθώς οι 4 βαθμοί μοιάζουν αρκετοί για να είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Αλβανία: Στρασκόσια – Χίσαϊ, Αγέτι, Τζιμσίτι, Μιτάι – Ραμαντάνι, Λάτσι, Ασλάνι – Ασάνι, Μανάι, Μπαϊράμι.

Ισπανία: Ράγια – Χεσούς Νάβας, Βιβιάν, Λαπόρτ, Γκριμάλντο – Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαένα – Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ, Ντάνι Όλμο.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version