Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κακώς ο ΠΑΟΚ δεν προσθέτει στοιχεία – νέους παίκτες – στο ρόστερ του

Δημοφιλή

Προφανώς και η ομάδα κράτησε όλα τα βασικά της χαρακτηριστικά από πέρυσι και σίγουρα δικαιολογώ τον Ράζβαν που προτιμά παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του. Απλά, μέσα από το γεγονός πως έχουν κολλήσει τα πάντα τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να αναλύσουμε λίγο μία κατάσταση.

Αρχικά, μία ομάδα που κατέκτησε πράγματα και κράτησε – μόνο – τα ίδια χαρακτηριστικά, είναι πιθανό να βρεθεί φόρμουλα να αντιμετωπιστεί από τον ανταγωνισμό. Το έπαθε η ΑΕΚ πέρυσι με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, σημαντικοί παίκτες όπως ο Τάισον και ο Άντρε, πήραν έναν χρόνο στην πλάτη τους, στην ήδη προχωρημένη ηλικία τους.

Υπάρχουν παιδιά που είναι επιβαρυμένα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, παίζει ασταμάτητα και ξεκουράζεται τώρα για πρώτη φορά. Ο Ράχμαν Μπάμπα, έκανε πέρυσι για πρώτη φορά στη καριέρα του 45 παιχνίδια. Με δεδομένο πως είχε αρκετά ζητήματα τραυματισμών στο παρελθόν, θέλει έξυπνη διαχείριση.

Τα υπερπολύτιμα πρότζεκτ, αρχίζουν να δέχονται πιέσεις από την αγορά. Ο Κωνσταντέλιας δεν μάσησε, όμως ο Κοτάρσκι και ο Κουλιεράκης, ίσως να λυγίζουν σε μία σοβαρή πρόταση.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, στα δικά μου μάτια, συνθέτουν το λόγο που ο ΠΑΟΚ κακώς αυτή τη στιγμή δεν προσθέτει στοιχεία – νέους παίκτες – στο ρόστερ του.

Ναι μεν η συνοχή διατηρείται, όμως στο βάθος του τούνελ υπάρχει και η λέξη στασιμότητα. Και σε αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού που έχει φτάσει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα, η στασιμότητα είναι κακώς οιωνός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία