Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κανείς δεν τους ξεχνά

Όπως κάθε χρόνο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των έξι οπαδών, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου 1999 στα Τέμπη, κατά την επιστροφή τους μετά από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ένα είναι βέβαιο: όσα χρόνια κι αν περάσουν, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη, Δημήτριο Ανδρεαδάκη, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιο Θέμελη, Γεώργιο Γκανάτσιο και Κυριάκο Λαζαρίδη, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγαν από τη ζωή. «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!» ήταν η ιαχή, που δόνησε την ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ

Στο μνημείο των Τεμπών βρέθηκε κι ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος τίμησε τη μνήμη των έξι παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους πριν από 23 χρόνια. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Κώστας Κουλιεράκης.

Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα Τέμπη ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Τριλυράκης.

Παρόντες από πλευράς ερασιτέχνη ήταν, μεταξύ άλλων, οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άλκης Ησαϊάδης και Άκης Μπεκιάρης, ενώ στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν και βετεράνοι ποδοσφαιριστές (Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας κ. α.).

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών», ενώ στεφάνια έστειλαν η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, όπως και σύνδεσμοι φιλάθλων του Δικεφάλου.

Παρών κι ο πιο ένθερμος οπαδός του Δικεφάλου, ο Γιαννάκης, μαζί με τον πατέρα του, Λουκά.

 



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version