Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καντσελιέρι: «Χτίζουμε μια ομάδα με ξεκάθαρη ταυτότητα» (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έδωσε χθες (23/8) το πρώτο του φιλικό, επικρατώντας στο Παλατάκι της ρουμανικής Valcea με 112-93.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Μάσιμο Καντσελιέρι, είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του σε διαδικασία αγώνα, ενώ μετά το τέλος του ματς μίλησε γι’ αυτά που του άρεσαν αλλά και τα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«To χρειαζόμασταν μετά από δύο εβδομάδες, έπρεπε να παίξουμε κάποιους αγώνες. Χαίρομαι που το κάναμε, έτσι βλέπουμε πως αντιδρούν τα παιδιά παίζοντας με αντίπαλο.

Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα, Όσο για τη χημεία, θέλουμε χρόνο στην επίθεση αλλά σε ότι αφορά την άμυνα στοχεύουμε κατευθείαν πάνω σε αυτή. Δεν θέλω τα πάνω – κάτω που είχαμε σήμερα. Σε δύο ημέρες θα το φτιάξομε και θα δείξουμε πιο σκληρή άμυνα.

Είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό κάνουν. Όποια και αν είναι τα αποτελέσματα, δουλεύουν σκληρά, με καλή διάθεση και σωστό πνεύμα. Αυτό μου αρέσει, αυτό πρέπει να προστατέψω, αυτή τη στάση, για να πούμε πως πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν μπορούσα να δω το μέλλον, θα τους το έλεγα. Χτίζουμε μια ομάδα με ξεκάθαρη ταυτότητα, όπως είπα από την αρχή.

Η ταυτότητα είναι να παλεύουν για κάθε μπάλα. Το είδαμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς να πούμε πως φτάσαμε στον στόχο μας. Είμαστε ακόμα μακριά από τον στόχο μας, Θέλει χρόνο και προσαρμογή για να το πετύχουμε. Όλοι πρέπει να μένουν στο παρκέ, να αμύνονται και να παλεύουν και μετά όλα τα άλλα θα είναι διασκέδαση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο...

Στην ίδια κατηγορία