Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Καντσελιέρι: «Δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί φίλαθλοί μας»

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας χθες βράδυ εκτός έδρας και της Λίμπουργκ.

«Πετύχαμε δύο νίκες με θυσίες, με συνεχή σκληρή δουλειά. Σήμερα (σ. σ. χθες) ήταν δύσκολο λόγω της ενέργειας που χρειάστηκε για την ανατροπή» τόνισε στις δηλώσεις του ο Mάσιμο Καντσελιέρι.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Είμαι ικανοποιημένος με την άμυνα της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε σημαντικές κατοχές και είχαμε ροή στην επίθεση, πράγματα που δεν συνέβησαν στα πρώτα δυόμισι δεκάλεπτα. Είναι σημαντικό γιατί η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση και δίνει ώθηση. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Το κατάλαβα από σήμερα (σ. σ. χθες). Για αυτό είναι σημαντικό να κερδίζουμε για να βελτιωνόμαστε και να περιορίζουμε τις διακυμάνσεις. Θα ήταν φυσιολογικό για την ομάδα μας».

Σχολιάζοντας την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ο Ιταλός προπονητής είπε… «Τους είδα και τους άκουσα. Η υποστήριξη του κόσμου δίνει στο τέλος αυτό το παραπάνω της ενέργειας που χρειάζεται για τη νίκη. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Ήξερα ότι θα έρθει ο κόσμος, αφού ζουν σε όλο τον κόσμο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και σε αυτή την περιοχή, αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο πολλοί και θα είναι τόσο ενθουσιώδεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέμβαση στην καρδιά για Μαζραουί

Σε μια μικρή καρδιακή επέμβαση μετά από αρρυθμία παλμών υποβλήθηκε ο Νουσέρ Μαζρουί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου έναν μήνα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version