Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Καντσελιέρι: «Νίκη που μας δίνει αυτοεποίθηση»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου επί του Περιστερίου με 72-80.

Ο Ιταλός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε στα… κλειδιά της νίκης, αλλά και στην σκληρή δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε το ταλέντο του Περιστερίου και τις αγωνιστικές του αρετές. Παίξαμε καλή άμυνα, όχι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά τα φάουλ που γρήγορα έκαναν οι πλέι μέικερ.

Παίξαμε σωστά με διαφορετικές πεντάδες. Το τρίτο κλειδί για τη νίκη ήταν οι πόντοι που πήραμε από δεύτερες επιθέσεις. Είχαμε σωστή αντίδραση όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, πήγαμε στα επιθετικά ριμπάουντ, ανανεώσαμε επιθέσεις και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση των παικτών. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα εκτός έδρας και για αυτό είναι ακόμη πιο σημαντική η νίκη μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Όταν δουλεύεις σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να σου δημιουργηθούν άσχημα συναισθήματα εάν δεις ότι τα πράγματα δεν πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Είναι πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα, είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και μας δείχνει ότι αν παίζουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν πάει στη Mercedes o Φερστάπεν

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα έχει άλλες συζητήσεις με τον...

Στην ίδια κατηγορία