Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καντσελιέρι: «Προσπαθούμε για το καλύτερο» (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 103-74 της Valcea στο δεύτερο φιλικό ματς που έδωσε κόντρα στην ρουμανική ομάδα και ετοιμάζεται για ακομά ένα φιλικό τεστ την Τετάρτη (28/8, 18:00) κόντρα στην TFT Skopje.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Μάσιμο Καντσελιέρι, μίλησε μετά τον αγώνα με την Valcea για την συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σ’ αυτό το στάδιο πρέπει να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, να δοκιμάσουμε την ομάδα με αντιπάλους και να δούμε τι δουλεύει σε συνθήκες αγώνα. Για μένα κάθε ματς είνα σημαντικό ακόμα και αν παίζουμε 3-4 φορές με τον ίδιο αντίπαλο.

Το χρειαζόμασταν αυτό. Είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Η ομάδα ήταν εξουθενωμένη. Νομίζω πως παρά την κούραση οι παίκτες προσπάθησαν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να συνεχίσουμε με σημαντικό φορτίο για τρίτη εβδομάδα. Μετά τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε λίγο.

Θα ‘ναι ωραία την Τετάρτη που θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ομάδα είναι καινούργια οπότε για μας θα ΄ναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει.

Περιμένω τα επόμενα δύο τουρνουά εκτός έδρας γιατί είναι δύσκολα και πρέπει να διαχειριστούμε τι θα γίνει και να μάθουμε από αυτό. Γιατί βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να προχωρήσουμε και να μάθουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με νέους παίκτες και νέο προπονητή. Αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό είναι σημαντικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία