Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Καραντώνης: Μετά το… ψυγείο επιστρέφει στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (14/1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών για την επερχόμενη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας) με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο Ιωάννη (Ημαθίας) και Βεργέτη Δημήτριο (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κατοικος Κωνσταντίνος (Αθηνών). Στο VAR θα βρεθούν οι Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών) και Πετρόπουλος Τρίφωνας (Αρκαδίας).

Ο διαιτητής από την Ημαθία είχε πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πλέον κραυγαλέες διαιτητικές αποφάσεις της τρέχουσας σεζόν, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα στην Αρκαδία, και ο μόνος λόγος που απέσπασαν τον βαθμό με το τελικό 0-0 ήταν ο Καραντώνης!

Συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό οι παίκτες του Αστέρα έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του ΟΣΦΠ, όμως το σφύριγμα του Καραντώνη διέκοψε τη φάση πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Πίπα.

Με αυτή την κίνηση ουσιαστικά «αχρήστεψε» το VAR που δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει βάσει πρωτοκόλλου, μιας η φάση σταμάτησε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η τραγική του απόφαση τον έβαλε στο «ψυγείο» της ΚΕΔ για περίπου πέντε μήνες, με τον 39χρονο να ορίζεται για πρώτη φορά σε επίπεδο Super League 1 μετά την τιμωρία, στο ΠΑΟΚ- ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/1

Λαμία – Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Καραλής, Κορώνας), Φίτσας (τέταρτος), Ζαμπαλάς (VAR), Τριανταφύλλου (AVAR)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Βεργέτης), Κατοικος (τέταρτος), Παπαπέτρου (VAR), Πετρόπουλος (AVAR)

Κυριακή 15/1

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Βεργέτης (Φωτόπουλος, Σινιοράκης), Τσακαλίδης (τέταρτος), Τζήλος (VAR), Μπουξμπάουμ (AVAR)

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νικολαϊδης), Πολυχρόνης (τέταρτος), Γκάμαρης (VAR), Παπαδάκης (AVAR)

Ολυμπιακός – Άρης: Ρέινσρέιμπερ (Μπίτον, Μέτζαμπερ), Φωτιάς (τέταρτος), Άντλερ (VAR), Σαμοϊλης (AVAR)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Τσαγκαράκης (Ψαρρής, Μεϊντάντας), Ματσούκας (τέταρτος), Τζοβάρας (VAR), Χριστάκογλου (AVAR)

Δευτέρα 16/1

Ιωνικός – Βόλος: Περράκης (Νικολακάκης, Φράγιο), Τσέτσιλας (τέταρτος), Σιδηρόπουλος (VAR), Κωσταράς (AVAR)



Τελευταία νέα

Ο Βαράν αποσύρεται από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών!

Ο Ραφαέλ Βαράν φέρεται πως αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ο πρώην...

Στην ίδια κατηγορία