Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ – Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 κόντρα στον Βόλο, ο οποίος είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά. Θέση για τον διαιτητή της αναμέτρησης πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστηρίζοντας πως οι αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι έφεραν αλλοίωση στο αποτέλεσμα.

«Πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ σε παρατεταμένο σπρώξιμο. Του επιθετικού μετράει κανονικά για γκολ από τον ρέφερι Φωτιά και τον VAR, Παπαδόπουλο. Για να καταλάβουμε τώρα: 45 λεπτά αγώνας. Στο 22′ αντί να ακυρωθεί το γκολ και να πάρει κίτρινη ο επιθετικός της ΑΕΚ, μετράει ένα αντικανονικό γκολ. Αντί να φορτωθεί κίτρινη ο Σιμάνσκι για τις αγκωνιές, ξανά «play» από τον διαιτητή.

Και στο τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός της ΑΕΚ κάνει λαβή σούμο και γονατιά για κόκκινη κάρτα απ’ ευθείας αλλά ο φωτιάς δίνει κίτρινη. Αν είχε πάρει την πρώτη θα ήταν κοκκινη. Αλλά δε χρειαζόταν η πρώτη. Είναι ξεκάθαρη κόκκινη η φάση! Και τον φωνάζει ο var να εξετάσει κόκκινη. Το βλέπει το… σούμο και αποφασίζει να σφυρίξει… λήξη ημιχρόνου! Αντί δηλαδή να είναι 0-0 και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο, ξεκινάνε το β ημίχρονο με 1-0 και έντεκα παίκτες. Αν αυτό δεν ειναι αλλοίωση, τότε ποιο ειναι;», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς στην ανάρτησή του.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Βόλος εξέφρασε μέσω δύο ανακοινώσεων τα παράπονά του για τον Βασίλη Φωτιά. Στην πρώτη αναφέρθηκε στο γκολ της Ένωσης, τονίζοντας πως ο Πιερό έχει κάνει φάουλ στον Μίλετιτς και πως το τέρμα δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Εν συνεχεία στάθηκε και στην αψιμαχία του 29χρονου επιθετικού με τον Μύγα, υποστηρίζοντας πως ο φορ των «κίτρινων» θα έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version