Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατά τ’ άλλα, τους φταίει ο… Λουτσέσκου!

Δημοφιλή

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα η Super League έχει φθάσει και πάλι σε οριακό σημείο! Οι πιο σκοτεινές και βρώμικες δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να επιβάλουν την τοξικότητα, χωρίς να φοβούνται για το απόλυτο χάος με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό.

Το Άρης-ΠΑΟΚ και η εξέλιξή του ήρθε να φανερώσει το σχέδιο της πλευράς του Ολυμπιακού και όλων όσων τον ακολουθούν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο κυνήγι των πρώτων θέσεων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στα ψέματα και στην τοξικότητα της επόμενης ημέρας. Έφθασε στο σημείο η επίσημη ΠΑΕ Άρης να εκδώσει ανακοίνωση και να καταγγέλλει το δήθεν λάθος με την εκτέλεση ενός πλαγίου, αποδεικνύοντας ότι δεν γνωρίζουν ούτε καν τους κανονισμούς! Παρόλα αυτά δεν τους ένοιαξε! Το μόνο θέμα ήταν να δημιουργηθεί κακή εντύπωση για τη διαιτησία και τον ΠΑΟΚ!

Όχι μόνο αυτό! Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται επειδή του ακυρώθηκε γκολ οφσάιντ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις επειδή εξ αρχής επιδιώκει την αναταραχή και το χάος μπας και προκαλέσει την παρέμβαση της UEFA για διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Αυτό είναι όλο το σχέδιο, που αλήθεια είναι ότι πολλές φορές διευκολύνει ή προκαλεί και η πλευρά της ΑΕΚ!

Και να ήταν μόνο αυτό! Προσέξτε τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες μετά τη συνάντηση που προκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, για να συστήσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση:

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 15/3 και δείτε τι ακολούθησε:

  1. Την ίδια μέρα η αποπομπή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ο όποιος ήταν παρών στη σύσκεψη
  2. Την Παρασκευή η επίσκεψη του Καραπαπά συνοδεία φουσκωτών στα γραφεία του VAR
  3. Την Παρασκευή ανακοίνωση του Μαρινάκη για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα Βόλος- ΟΣΦΠ
  4. Την ίδια μέρα επιστολή του Μπέου στη SL για το ίδιο θέμα και ακολούθως ανακοίνωσή του
  5. Το Σάββατο νέα ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και νέα ανακοίνωση του Μπέου για το ίδιο θέμα
  6. Την Κυριακή νέες ανακοινώσεις: ο Βόλος, ο Παναθηναϊκός (στο ημίχρονο), ο Άρης (δύο, γιατί η μία ποτέ δεν είναι αρκετή)
  7. Τη Δευτέρα Μαρινάκης και Καραπαπάς επισκέπτονται τον Μπαλτάκο με αίτημα να ορίζει διαιτητές ο ίδιος ο Μαρινάκης μαζί με τον Κλάτενμπεργκ! Ο Μπαλτάκος λέει οκ, στη συνέχεια λέει «ίσως» και μια μέρα μετά λέει ότι… «δε γίνεται»
  8. Την ίδια μέρα έχουν βγει στο σύνολο τουλάχιστον 10 ανακοινώσεις από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΕΠΟ, SL1, Μπαλτάκο, Μαρινάκη και ποστ από τον Καρυπίδη, ενώ διαβάσαμε και για μαύρες γραβάτες και πολλά άλλα επικίνδυνα.
  9. Ακολούθησαν την Τρίτη νέες ανακοινώσεις από ΠΑΕ, ΕΠΟ, δηλώσεις από Προέδρους και στελέχη ομάδων που πλέον δε διαβάζει κανείς γιατί όλοι έχουν κουραστεί και απογοητευτεί από το σκηνικό που δημιουργείται!

Και ποιο είναι το συμπέρασμα από όλα αυτά, ειδικά όταν διαβάζεις Αθηναϊκά media: «Το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου γιατί δυναμιτίζει το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής της ομάδας που αναμφισβήτητα έχει αδικηθεί περισσότερο από όλους και ως αξιωματούχος  αγώνα καλείται να κάνει δηλώσεις πριν και μετά τους αγώνες της ομάδας του. Εκεί ο Λουτσέσκου απαριθμεί τις φάσεις κατά τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει χάσει βαθμούς, γεγονότα για τα οποία τον έχει επιβεβαιώσει ακόμη και η ίδια η ΚΕΔ!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΛΕΤ

Και προσέξτε τί συμβαίνει την ώρα, που όλοι κόπτονται δήθεν για το… καλό του ποδοσφαίρου και ζητούν κορυφαίους ευρωπαίους διαιτητές.

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σφύριξε ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος είναι 12 χρόνια διαιτητής FIFA, και καταλόγισε σωστά, βάσει κανονισμού, πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Livesport”, ο Δανός διαιτητής έκανε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ ότι δέχτηκε απειλές όταν επέστρεψε στη χώρα του μετά το παιχνίδι!

Από ποιους άραγε;



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία