Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ, παρέσυρε με 4-2 το Βόλο

Με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-2 του Βόλου και επέστρεψε στις νίκες.

Ο Δικέφαλος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού μόλις στο 6΄ άνοιξε το σκορ με τον Ινγκασον. Δέκα λεπτά αργότερα ο Νάρεϊ διπλασίασε τα γκολ κι ο ίδιος παίκτης «έγραψε» στο 27΄ το 3-0. Στο 18΄ μεσολάβησε η αναγκαστική αλλαγή του Ελ Καντουρί (έχει χαθεί το μέτρημα με το Μαροκινό…), ενώ στο 35΄ ο Λουτσέσκου υποχρεώθηκε σε δεύτερη αλλαγή, βλέποντας τον Αουγκούστο να δηλώνει αδυναμία παραμονής στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν ασταμάτητοι και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάντας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0.

Ο Βόλος προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 58΄ ο Τσοκάνης μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά. Στο 88΄ βρήκε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Οζέγκοβιτς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα κι η επάνοδος του Λύρατζη σε δράση μετά από τρεις μήνες απουσίας, όπως κι η μη χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια, που παρέμεινε στον πάγκο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78΄ Λύρατζης), Ινγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (35΄ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (79΄ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (18΄ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (78΄ Τόμας).

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (46΄ Μεταξάς), Τσοκάνης (64΄ Οζέγκοβιτς), Μπαριέντος (83΄Καρτάλης), Ντέλετιτς, Γκάγκι (73΄ Σι), Πιρές (73΄ Τσιρίνος).



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version