Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Κατάπιε τη… γλώσσα του και το BBC με τη νίκη της Ελλάδας

Η Ελλάδα συνέθεσε ένα έπος μέσα στο Ουέμπλεϊ αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της επικράτησε σε αγώνα της Αγγλίας (1-2). Ο Παυλίδης ήταν ο άνθρωπος που με τα δύο του γκολ χάρισε στη χώρα μας μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της. Μια νίκη ανέλπιστη, κόντρα στην ομάδα που ήταν φιναλίστ στα δύο τελευταία Euro. Η εθνική μας ομάδα προηγούταν μέχρι το 87′ όταν ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε και έβαλε τις καρδιές των Άγγλων στη θέση τους.

Ακόμα και το BBC πανηγύρισε το γκολ, αφού στο twitter του έβαλε τη φωτογραφία του Άγγλου σκόρερ και έγραψε «Ποιος άλλος; Ο Μπέλγχαμ γλιτώνει την Αγγλία». Ο Παυλίδης ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε τον μοναδικό επίλογο, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Και μπορεί όλη η Αγγλία να έχασε την όρεξή της εκείνη τη στιγμή, όμως το χιούμορ δεν έλειψε από τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τα social media των «λιονταριών». Η φωτογραφία του Παυλίδη να πανηγυρίζει με το τελικό 1-2 ανέβηκε, ενώ τη συνόδευε η ατάκα «Μιλήσαμε πιο σύντομα απ’ ότι έπρεπε. Η Ελλάδα νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χωρίς σταματημό έως την επόμενη διακοπή

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» τις προηγούμενες ημέρες και να γεμίσουν τις μπαταρίες...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version