Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατηφορίζει Αθήνα ο Κένταλ Σμιθ

Δημοφιλή

Ο Πανιώνιος, έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό γκαρντ και πρώην αθλητή του ΠΑΟΚ mαteco, Κένταλ Σμιθ. Τελικά, ο Κένταλ Σμιθ θα φορέσει την ερχόμενη περίοδο την φανέλα του Πανιωνίου, που ολοκληρώνει μία κίνηση ουσίας για την επιστροφή του στη Stoiximan Basket League.

Οι «ασπρόμαυροι» εξέτασαν διακριτικά την περίπτωση της επιστροφής του Σμιθ στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις με την πλευρά του αθλητή, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στα γήπεδα της Basket League με την φανέλα του Πανιωνίου.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ (1μ.90) έκλεισε την περσινή χρονιά στη VTB League με την Νίζνι (11.7 πόντοι, 3.1 ριμπάουντ, 2.2 ριμπάουντ ανά 17.8 λεπτά σε 10 αγώνες), ενώ στο παρελθόν, εκτός από τον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κολοσσό Ρόδου, έχει αγωνιστεί στη Νίμπουρκ, στην Οκάπι Άλσταρ, στη G-League με Νικς, Κινγκς, Γουόριορς, Σέλτικς και στην Τουρκία με την Καγίροβα Μπελεντίγεσπορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία