Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Κατσίβελης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (12/10, 17:00) τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών «Παλατάκι», για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε για τον αγώνα με τους «πράσινους», τονίζoντας πως η ομάδα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να παλέψει για την νίκη.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρας μας δεν θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Αυτό είναι το άσχημο για μας και το άσχημο για όλους.

Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό το γεγονός από μόνο του δίνει επιπρόσθετο κίνητρο σε όλους μας.

Όσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος και το παιχνίδι, τόσο εύκολη είναι η προετοιμασία, υπό την έννοια ότι όλοι έχουμε κίνητρο για να παίξουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλός μας. Είχαμε μία ημέρα για να προετοιμαστούμε, κάναμε καλή προπόνηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

H FORZA έρχεται με ρεπορτάζ που θα προκαλέσει… αίσθηση!

To Σάββατο 12 Οκτωβρίου (και όλη την εβδομάδα) κυκλοφορεί το νέο ηλεκτρονικό φύλλο της FORZA. Οι αναγνώστες έχουν ελεύθερη πρόσβαση...

Στην ίδια κατηγορία