Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κεχαλάρης: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Ορίτζια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου Προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup.

Ενόψει της αυριανής (27/9, 18:30) αναμέτρησης, ο αθλητής του Δικεφάλου, Γιάννης Κεχαλάρης, τόνισε πως πρόκειται για την μεγαλύτερη ευκαιρία του τμήματος να αγωνιστεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με την έναρξη του αυριανού αγώνα, ξεκινάει και η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να παίξει στην φάση των ομίλων μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν θέλω να δημιουργήσω καθόλου άγχος με αυτά τα λόγια. Ποτέ δεν ξέρεις σε μία πρεμιέρα τι θα συμβεί. Πιστεύω έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα με την Ορτίτζια. Είναι μία πιο έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο για χρόνια και ξέρουν από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Εμείς από την άλλη, είμαστε μία νεανική σχετικά ομάδα, άπειρη σχετικά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν πρέπει να μας φοβίζει κάτι, αντιθέτως να μας δίνει κίνητρο για να πετύχουμε κάτι μεγάλο εδώ στην Σλοβενία.

Τώρα αυτό που πρέπει να παρουσιάσουμε, είναι τον ΠΑΟΚ που ξέρουν οι περισσότεροι, έναν ΠΑΟΚ σοβαρό, να ξέρει τι θέλει, να παίξουμε με ψυχή, και όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έχουμε μάθει τόσα χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

PAOK Academy: Ξεκινούν τα camp επιλογής νεαρών ποδοσφαιριστών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τμήμα scouting και οι προπονητές του PAOK Academy έχουν προγραμματίσει μια σειρά...

Στην ίδια κατηγορία