Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κεντζιόρα: «Παλέψαμε πολύ για να έρθω πίσω στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» παραχώρησε ο Τόμας Κεντζίορα, μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στους πρωταθλητές Ελλάδας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν φοβήθηκε για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού πάλεψαν για αυτήν τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:

«Είναι πάντα δύσκολη περίοδος της προετοιμασίας. Η δουλεία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, κι εγώ ήρθα μόλις πριν από δύο ημέρες εδώ».

Για το αν φοβήθηκε ότι δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή: 

«Όχι, και οι δύο πλευρές παλέψαμε πολύ για να γίνει αυτή η μεταγραφή, και εγώ και ο ΠΑΟΚ. Είμαι πλέον εδώ κι είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για την ομάδα».

Για το αν είναι… δύσκολο να είσαι πρωταθλητής: 

«Ναι είναι δύσκολο να είσαι πρωταθλητής. Πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ελλάδας. Όλες θα παλέψουν. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να επαναλάβεις την επιτυχία, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα. Πιστεύω στο κλαμπ, στην ομάδα του συμπαίκτες μου, και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε και τη νέα χρονιά».

Για το μεγάλο στόχο του Champions League: 

«Έχω παίξει δύο φορές στους ομίλους του Champions League, και κάποιοι από τους συμπαίκτες μου έχουν παίξει. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ, έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και θέλουμε να το πετύχουμε».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα έζησε:

«Ήταν δύσκολες όσο και απολαυστικές οι τελευταίες ημέρες. Αυτά που ζήσαμε μετά το Χαριλάου ήταν μοναδικά και νομίζω όσοι τα ζήσαμε δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Φυσικά η ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας στο πρωτάθλημα, ήταν κάτι φανταστικό».

Για το ένα πράγμα που θα έλεγε για τον ΠΑΟΚ αν τον ρωτούσαν:

«Είναι δύσκολο να πω ένα πράγμα για τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις. Νομίζω ότι για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Είναι η ζωή πολλών ανθρώπων. Αν μπορώ να απομονώσω κάτι, είναι το αν κερδίζεις είσαι Θεός, αν όχι είσαι ένα… τίποτα».

Για το αν είναι δύσκολο σωματικά ή ψυχικά το να παίζει τόσα παιχνίδια: 

«Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το σώμα και με το μυαλό. Αν δεν είσαι καλά πνευματικά το σώμα δεν ακολουθεί και το αντίστροφο. Είμαι εξοικειωμένος σε μεγάλες σεζόν. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει πολλά παιχνίδια, παρά να προπονείται τόσο πολύ, όπως ξέρετε όταν παίζεις πολλά παιχνίδια δεν έχεις τόσες προπονήσεις. Νομίζω ότι μου ταιριάζει αυτό».

Για το μεγαλύτερο προτέρημα της ομάδας: 

«Το μεγαλύτερο προτέρημα της ομάδας είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Το δείξαμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Φυσικά η ομάδα διαθέτει και ατομική ποιότητα, αλλά όταν υπάρχει αυτή η ομαδικότητα μπορεί να αναδειχθεί και η ατομική ποιότητα».

Για το που προτιμά να παίζει αυτός; 

«Θα με τοποθετούσα όπου με χρειάζεται η ομάδα. Πέρσι έπαιξα ως στόπερ, έχω φτάσει και 30 οπότε είναι καλύτερο για να μην τρέχω (γέλια)».

Για το… αρνητικό χαρακτηριστικό του Λουτσέσκου:

«Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό. Έχει κάνει τρομερή δουλειά, είναι παθιασμένος με τη δουλειά του. Δεν θεωρώ κακό ότι δεν του αρέσει να χάνει, ίσα ίσα μας έχει περάσει αυτή τη νοοτροπία. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για αυτόν».

Για το αν περίμενε τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: 

«Δεν παρακολουθούσα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, έβλεπα κάποια παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω. Οι τέσσερις μεγάλοι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, και το πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία