Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κλείδωσε» η άφιξη Σόρταιρ στη Θεσσαλονίκη

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Σόλα Σόρταιρ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως φιξαρίστηκε και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη δεδομένου πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει για Ελλάδα την Τρίτη (30.07).

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει πρωτίστως από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να δοθεί επίσημη υπόσταση στη μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους» ούτως ώστε να ενταχθεί προσεχώς στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναφορικά με το πώς επήλθε το deal με τον Σόλα Σόρταιρ αξίζει να επισημανθεί πως φλερτ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άγγλο είναι μια υπόθεση που οι «ασπρόμαυροι» τη δουλεύουν από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, έγιναν αρκετά ταξίδια στην Αγγλία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον 20χρονο δια ζώσης οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Το τελευταίο βήμα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Σορτάιρ έγινε πριν ένα μικρό χρονικό διάστημα, όταν ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή και ένα από τα κομβικά τηλεφωνήματα που έγιναν στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό και τον έπεισαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ήταν αυτό του τεχνικού διευθυντή της ομάδαςΧρήστου Καρυπίδη. Πλέον, ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην πόλη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version