Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλήρωση και ξεκίνημα χωρίς ντέρμπι

Δημοφιλή

Σε πέντε εβδομάδες ανοίγει η αυλαία του νέου πρωταθλήματος, καθώς η σέντρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Αυγούστου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

Την Τρίτη θα γίνει και η κλήρωση για να προκύψουν οι 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Μετά την κλήρωση, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών, καθώς η γενική συνέλευση παρείχε τη σχετική εξουσιοδιότηση στον πρόεδρο και την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας.

Στις πρώτες τουλάχιστο τρεις αγωνιστικές, το πρόγραμμα δεν πρόκειται να έχει ντέρμπι, καθώς συμφωνήθηκε ομόφωνα να πάρουν κλειδάριθμους οι πρώτες πέντε ομάδες, ΠΑΟΚ, ΆΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης, ώστε να μην κληρωθούν μεταξύ τους.

Αυτό συνέβη για να διευκολυνθούν οι τρεις ομάδες που συμμετέχουν σε προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, χωρίς να επιβαρυνθεί το πρόγραμμά τους με κάποιο ντέρμπι ενδιάμεσα.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα διεξαχθούν 17-18/8, 24-25/8 και 31/8-1/9, και στη συνέχεια υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία