Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Δημοφιλή

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να μιλήσει για τις 115 κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο κι αποθέωσε.

Η αποχαιρετιστήρια σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ δεν πήγε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται έτοιμη να κατακτήσει τον τέταρτο σερί τίτλο της στην Premier League.

Ωστόσο, για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είναι όλα τόσο ομαλά όσο φαίνεται, καθώς ο σύλλογος έχει «χτυπηθεί» με 115 κατηγορίες από την Premier League σχετικά με οικονομικές παρατυπίες. Οι κατηγορίες βρίσκονται επί του παρόντος υπό διερεύνηση και ο Κλοπ έχει διατηρήσει μια ουδέτερη άποψη για τις κατηγορίες, αλλά φρόντισε να αποθεώσει τον Καταλανό τεχνικό των Πολιτών, ανεξάρτητα από το τι συνέβη με τον σύλλογο εκτός γηπέδου.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Κλοπ είπε: «Όλοι γνωρίζουν για τις 115 κατηγορίες, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό. Ξέρω μόνο τον αριθμό. Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Αν βάλεις οποιονδήποτε άλλο προπονητή σε αυτόν τον σύλλογο, δεν κερδίζει το πρωτάθλημα τέσσερις φορές στη σειρά. Αυτό οφείλεται σε αυτόν και την ομάδα του.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν; Όχι. Αλλά δεν ξέρω τι έκαναν – αν έκαναν κάτι – και δεν είμαι εδώ για να πω ότι το έκαναν. Θα δούμε. Φυσικά, θα ήθελα να ξέρω (αν η Σίτι είναι ένοχη). Μια μέρα όλοι θέλουν να μάθουν. Η ποιότητα του Πεπ κάνει τη διαφορά, οπότε δεν ανησυχώ για αυτά τα πράγματα. Θα δούμε. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα και είμαι εντάξει με αυτά που έχουμε και με αυτά που έχουμε πετύχει».

Υπό τον Κλοπ και τον Γκουαρντιόλα, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο κι έχουν γίνει μερικές από τις σπουδαιότερες ομάδες στον κόσμο. Οι δύο ομάδες έχουν επίσης μοιραστεί μια σειρά από υπέροχους αγώνες για την κούρσα του τίτλου τα τελευταία έξι χρόνια. Όσο για τους δύο προπονητές, οι δυο τους μοιράζονταν πάντα μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον εντός και εκτός γηπέδου.

Όσον αφορά τις κατηγορίες εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, αναμένεται ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς ανακοίνωσε μάλιστα ότι έχει οριστεί ημερομηνία για την ίδια, αλλά δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία.

Πάντως, η τελευταία αγωνιστική της σεζόν της Premier League θα μείνει πολύ αξέχαστη και για τους δύο προπονητές. Ο Κλοπ θα ηγηθεί της Λίβερπουλ για τελευταία φορά, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα πιθανότατα θα κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία