Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κόλεϊ: «Χαίρομαι που αγωνίστηκα στο πλάι του Λόβρεν»

Δημοφιλή

Ο Ομάρ Κόλεϊ επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μετά το θέμα στον αστράγαλο του και κόντρα στον Λεβαδειακό είχε καλή απόδοση. Ο Αφρικανός με τη λήξη του αγώνα μίλησε στο FORZA Online και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Ντέγιαν Λόβρεν, αλλά και στη διακοπή που βρίσκει τον Δικέφαλο πρώτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν σκληρό αντίπαλο. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι πως καταφέραμε να μπούμε στον σωστό δρόμο, να πάρουμε τη νίκη μετά από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα κι αυτό είναι το σημαντικό. Πήραμε τους τρεις πόντους».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη διακοπή:

«Αυτός ήταν ο στόχος. Μας δίνει ψυχραιμία και μας… αδειάζει το κεφάλι. Πάμε πιο ψύχραιμοι και δεν έχουμε άγχος. Είμαστε στην κορυφή και μπορούμε να το απολαύσουμε. Τώρα έχουμε τους αγώνες με τις εθνικές μας ομάδες και όταν γυρίσουμε θα πάμε δυνατά για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το το ότι αγωνίστηκε ως παρτενέρ με τον Λόβρεν:

«Είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και πολλή ποιότητα στην άμυνα υπάρχουν πολλές επιλογές. Είμαι χαρούμενος για τον Ντέγιαν που έκανε ντεμπούτο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χαίρομαι που αγωνίστηκα μαζί του. Είναι σημαντικό που έχουμε βαθύ ρόστερ και είμαι χαρούμενος για το μηδέν πίσω».

Για το αν είναι στο 100%:

«Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα, νιώθω πολύ καλά. Είχα έναν μικρό τραυματισμό που ξεπέρασα και ήταν κρίμα που δεν μπορούσα να αγωνιστώ στα προηγούμενα παιχνίδια, όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω το 100% και να βοηθάω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Την έδειραν και της πήραν 5 ευρώ για την κάνναβη που την έβαλαν να καπνίσει!

Τον απίστευτο εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών μια 13χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, την οποία αφού τη...

Στην ίδια κατηγορία