Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόλεϊ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για μένα» (video)

Για την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας μίλησε ο Ομάρ Κόλεϊ, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για εκείνον. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα εδώ και μερικές ημέρες ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Μιλώντας στην Τουρκία, στάθηκε στο «διαζύγιο» με τους ασπρόμαυρους της Κωνσταντινούπολης αλλά και στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και ρώτησα το διοικητικό συμβούλιο της Μπεσίκτας για τα σχέδιά τους για μένα. Μου είπαν ότι δεν σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο στο φινάλε. Έτσι έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου.

Σκεφτόμουν γιατί έφυγα από την Μπεσίκτας. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν απροσδόκητες καταστάσεις. Στην αρχή, ήμουν μέρος του πλάνου, έπαιζα σε κάθε αγώνα. Στη συνέχεια, ο σύλλογος αποχαιρέτησε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρχαν άσχημα πράγματα μεταξύ εμού και του συλλόγου. Έπαιζα σε κάθε αγώνα στην αρχή της σεζόν.

Έπρεπε να σκεφτώ τις ισορροπίες. Το συμβόλαιό μου με την Μπεσίκτας θα τελείωνε στο τέλος της σεζόν. Πέρασα καλά στην Μπεσίκτας και ήθελα να φύγω όμορφα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για μένα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version