Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κόλλησε» ο ΠΑΟΚ, γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε στην καλή του μέρα και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φύγει με το 0-0 από την Τούμπα.

Στο 11΄ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από το αριστερά, ο Σβαμπ βρέθηκε στη πορεία της μπάλας, αλλά ο Ντραγκόφσκι έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Στο 14΄ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μπλόκαρε το σουτ του Τσάλοφ, ενώ στο 16΄ το σουτ του Σβαμπ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Οζντόεφ αστόχησε από κοντά.

H πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο 24΄ ο Κωνσταντέλιας σούταρε λίγο άουτ. Στο 45΄ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Πελίστρι, ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 67΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Τετέ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σβαμπ.

Στις καθυστερήσεις ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Ιωαννίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (76΄ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (88΄ Σορετίρε), Τάισον, Κωνσταντέλιας (76΄ Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (66΄ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας (78΄ Τζούρισιτς), Τετέ (78΄ Ουναχί), Πελίστρι (78΄ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία