Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κόλλησε» ο ΠΑΟΚ, γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε στην καλή του μέρα και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φύγει με το 0-0 από την Τούμπα.

Στο 11΄ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από το αριστερά, ο Σβαμπ βρέθηκε στη πορεία της μπάλας, αλλά ο Ντραγκόφσκι έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Στο 14΄ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μπλόκαρε το σουτ του Τσάλοφ, ενώ στο 16΄ το σουτ του Σβαμπ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Οζντόεφ αστόχησε από κοντά.

H πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο 24΄ ο Κωνσταντέλιας σούταρε λίγο άουτ. Στο 45΄ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Πελίστρι, ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 67΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Τετέ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σβαμπ.

Στις καθυστερήσεις ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Ιωαννίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (76΄ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (88΄ Σορετίρε), Τάισον, Κωνσταντέλιας (76΄ Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (66΄ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας (78΄ Τζούρισιτς), Τετέ (78΄ Ουναχί), Πελίστρι (78΄ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version