Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωνσταντέλιας: Συνεχίζει στην ψηφοφορία για το νέο Golden Boy!

Την… τιμητική του συνεχίζει να έχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του με 1-3, σκοράροντας δύο φορές.

Οι τρομερές εμφανίσεις του από την περασμένη αγωνιστική σεζόν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, αφού ο «μικρός μάγος» του Δικεφάλου έχει κάνει θόρυβο και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι έκπληξη ότι βρίσκεται μέσα στη shortlist για το βραβείο «Golden Boy» που απονέμει κάθε χρόνο στον κορυφαίο νεαρό όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, το ιταλικό «Tuttosport».

Η διαδικασία της ψηφοφορίας περνά στην τέταρτη φάση, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να είναι ο μοναδικός Έλληνας της λίστας, ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Μουσιάλα και Γκιουλερ.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί:

«Από σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα Tuttosport είναι διαθέσιμη η νέα λίστα, και μπορείτε ήδη να ψηφίσετε. Όλους αυτούς τους μήνες, μέσα από την ψήφο σας έχουν αναδειχθεί πολλοί πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών ο Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), τον Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ελ Χανούς (Γκενκ), ο νικητής του βραβείου πέρσι, Γκάβι, κι επίσης ο μοναδικός Έλληνα της λίστας, τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ. Ποιος τελικά θα κατακτήσει το βραβείο;».

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Γιάννη Κωνσταντέλια, πατώντας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ έχει… έξοδο

Να επανέλθει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version