Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Είχε δίκιο ο Σαββίδης»

Για το επερχόμενο ΠΑΟΚ- Άρης της Τούμπας, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής, μίλησε ο συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, αλλά και στην ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, μετά την επιστροφή της από την Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τη Γαλατασαράι:

«Είναι οι λεπτομέρειες αυτές που μετράνε πάρα πολύ σε αυτά τα ματς. Όταν οι ισορροπίες είναι λεπτές, κάθε σωστή πάσα ή κάθε λάθος μετράει, σίγουρα θα σου κοστίσει. Η συγκέντρωση πρέπει να είναι στον ύψιστο βαθμό, γιατί εδώ το λάθος θα το πληρώσεις, με έναν μικρότερο αντίπαλο στην Ελλάδα μπορεί να μην σου στοιχίσει. Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε να πάρουμε πιθανότατα αυτό που θα μπορούσαμε να πάρουμε».

Για την ομιλία Σαββίδη στο αγωνιστικό τμήμα:

«O κύριος Σαββίδης αυτό που τόνισε, κι είχε απόλυτο δίκιο, είναι το ότι η ομάδα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση στον απόλυτο βαθμό. Είναι γεγονός, το τονίσαμε και σήμερα, κι ο προπονητής στην προπόνηση. Είναι μια μεγάλη αλήθεια και σίγουρα η ομάδα έτσι πρέπει να είναι, για να μπορέσει να πετύχει αυτά που θέλει φέτος».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, την οποία περιμένουμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Δεν θα ήθελα να μπω σε πολλές τακτικές λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον υψηλότερο βαθμό. Να μπούμε στο γήπεδο με απόλυτη αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Τα 11 παιδιά που θα παίξουν και τα εννέα που θα βρίσκονται στον πάγκο πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι. Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει όσον αφορά αυτό το κομμάτι, το αγωνιστικό, κι από κει και πέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, για να κερδίσουμε το ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Οι μονομαχίες πριν τον Άρη (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version