Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κορυφαίος κόντρα στην Μάλμε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική ισοπαλία στη Σουηδία και καλείται στη ρεβάνς της Τούμπας να πάρει τη νίκη- πρόκριση επί της Μάλμε, και να βρεθεί ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του League Stage του Champions League. Οι φίλοι του Δικεφάλου ξεχώρισαν από την πρώτη αναμέτρηση την εμφάνιση του Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας όχι μόνο δεν είχε ευθύνη στα δύο τέρματα των Σουηδών, αλλά όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών», καταγράφοντας σημαντικές επεμβάσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Μάλμε στο Eleda Stadium για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε εν τέλει να πάρει την ισοπαλία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και τώρα περιμένει τη Μάλμε στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση στα Play Offs του Champions League 2024-25.Εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Ντόμινικ Κοτάρσκι .

Ο Mr. Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Eleda Stadium, με σπουδαίες επεμβάσεις, όντας κομβικός για την ομάδα του.Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match o Κροάτης συγκέντρωσε το 51,54% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Κωνσταντίνο Κουλιεράκης, που ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ παράλληλα κατέγραψε και μία ασίστ στο γκολ του Μπάμπα για το 2-2, με τον Γκανέζο μπακ να συμπληρώνει την τριάδα στο βάθρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία