Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κορύφωση του καύσωνα σήμερα και από αύριο… χαλάζι

Mέχρι και τους 40 -43 βαθμούς, ειδικότερα στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, θα φθάσει σήμερα ο υδράργυρος. Πιο συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα θα συναντήσουμε θερμοκρασίες προς το εσωτερικό της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων ακόμα και 43 βαθμούς κελσίου.

Από αύριο, όμως, θα αρχίσει να υποχωρεί ο καύσωνας, με έναν ψυχρό μέτωπο να διώχνει την ζέστη προς την Τουρκία και την Κύπρο και να φέρνει αστάθεια ιδιαίτερα προς τον Βορειοανατολικό Αιγαίο, την Μακεδονία και την Θράκη.

Η μετεωρολογική πρόβλεψη κάνει λόγο για χαλάζι, έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και έντονους κεραυνούς.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει την Παρασκευή αισθητή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Αναλυτικότερα, στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς ενώ στο εσωτερικό της Στερεάς και της Πελοποννήσου τους 39 βαθμούς Κελσίου. Στην νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 37 με 39 και πιθανόν 40 βαθμούς Κελσίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version