Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόσμος και υποστήριξη

Δημοφιλή

Δε συνηθίζουμε να γράφουμε για τον κόσμο και την παρουσία του και τη βοήθειά του. Τώρα όμως με όσα γίνονται αξίζει να αφιερώσουμε αυτές τις γραμμές μια και τα καλά ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύονται για να έχουν και συνέχεια.

Ο Μπότο είχε απόλυτο δίκιο όταν στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στην Κύπρο εκθείασε την συμπαράσταση των οπαδών και ειδικά των πιο νεαρών και  οργανωμένων που παρακολουθούν τα ματς στη θύρα 4. Σε μία τόσο δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ που η ομάδα δείχνει ότι δύσκολα θα διεκδικήσει μεγάλους στόχους, οι νεαροί στηρίζουν με απίστευτο τρόπο, ειδικά την ώρα που αγωνίζεται η ομάδα. Έτσι έκαναν στα δύσκολα, έτσι στα πολύ δύσκολα, έτσι θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν. Μία κατάσταση που δεν ήταν έτσι. Πέρσι και μέχρι το Νοέμβριο, στους ίδιους χώρους επικρατούσε άρρωστη κατάσταση. Νομίζω τα θυμόμαστε όλοι…

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το φαινόμενο της Τούμπας. Ο κόσμος ταξιδεύει συνέχεια. Ψάχνεται! Θέλει να είναι συνέχεια μαζί με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν άνθρωποι που ταξίδεψαν και στην Κύπρο, φυσικά και στην Καλαμάτα ! Προφανώς θα θελήσουν να είναι και στο Αγρίνιο, στο Περιστέρι, όπου τέλος πάντων μπορούν. Για να στηρίξουν την ομάδα σε μία δύσκολη προσπάθεια που κάνει φέτος για να γίνει… ομάδα.

Αλλά πέρα από το ποδόσφαιρο, τι να γράψουμε για το μπάσκετ και την εξαιρετική στήριξη σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο; Οι οργανωμένοι έχουν βαλθεί να σώσουν την ομάδα με όλα τα εισιτήρια που αγοράζουν, ενώ μην ξεχνάμε ότι και εκεί τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας θυμίζουν άλλες μεγάλες εποχές. Από τη Σαρδηνία μέχρι την Καρδίτσα και όχι μόνο.

Εκεί και στο βόλεϊ. Κοντά στους άνδρες και στις γυναίκες, όπου έγινε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με χιλιάδες φιλάθλους.

Πολύ ωραίες εικόνες, μία ΠΑΟΚτσήδικη κατάσταση, μακριά από τους οπαδούς της… νίκης και όλα τα άλλα άρρωστα φαινόμενα που κυριαρχούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό.

 

 



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία