Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κριστιάνο: «Αυτοί ήταν οι δύο παίκτες που θαύμαζα πάρα πολύ»

Δημοφιλή

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο είδωλα στο ποδόσφαιρο αλλά όπως ο ίδιος τόνισε χιουμοριστικά έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από τους δύο συγκεκριμένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Ο Ρονάλντο πάντα συγκρίνεται με τον μακροχρόνιο αντίπαλο Λιονέλ Μέσι, με τους δύο αστέρες να αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι του ποδοσφαίρου με τα απίστευτα επιτεύγματά τους. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας και ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία, ο Κριστιάνο έχει αποτελέσει έμπνευση για μια ολόκληρη γενιά ποδοσφαιριστών – συμπεριλαμβανομένων των Κιλιάν Εμπαπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Έντρικ, μεταξύ άλλων.

Αλλά ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έχει επίσης δύο είδωλα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Ο 39χρονος παραδέχτηκε ότι μεγάλωσε παρακολουθώντας τους Βραζιλιάνους σπουδαίους Ρονάλντο Ναζάριο και Ροναλντίνιο, οι οποίοι και οι δύο κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 με τη Βραζιλία και κέρδισαν τρεις Χρυσές Μπάλες.

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις», είπε ο Κριστιάνο, μιλώντας στο ESPN Brasil. «Μπορώ να πω, εκ των πραγμάτων, ότι κέρδισα περισσότερους ατομικούς τίτλους από εκείνους, αλλά και οι δύο κέρδισαν Μουντιάλ. Τους λατρεύω πολύ. Μεγάλωσα βλέποντας και τους δύο να παίζουν. Το να λες ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος δεύτερος, δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα», δήλωσε ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης που θα μπορούσαν να είναι ο διάδοχος του θρόνου του Μέσι και του Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να κατονομάζει πρόσφατα μια σειρά από παίκτες που πιστεύει ότι είναι ικανοί να κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα. «Πιθανώς ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Επίσης και ο Λαμίν Γιαμάλ. Νομίζω ότι αυτή η νέα γενιά, έχει πολλές δυνατότητες», κατέληξε ο Κριστιάνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία