Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κρύος» τελικός, «κρύος» ΠΑΟΚ, νταμπλ η ΑΕΚ

Δημοφιλή

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 6΄(!) με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ρότα), ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από την ΑΕΚ, που πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου, κάνοντας νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 5΄, όταν ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτάρσκι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρότα ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Τάισον και δικαιολογημένα ο Μπριχ απέβαλλε τον αμυντικό της ΑΕΚ. Στο 11΄ ο Σβαμπ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Στάνκοβιτς έσωσε την εστία του στο σουτ του Σάστρε.

Στο 26΄ η Ενωση κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, και μετά από καραμπόλες η μπάλα στρώθηκε στον Μουκουντί, που παραβίασε την εστία του Κοτάρσκι.

Στο 30΄ ο Στάνκοβιτς κατάφερε να εξουδετερώσει την κεφαλιά του Σβαμπ, ενώ στο 38΄ το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε άουτ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στο 42΄, όταν το σουτ του Σάστρε βρήκε στα δοκάρια της εστίας του Στάνκοβιτς.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Αουγκούστο επιχείρησε σουτ, που έφυγε άουτ, ενώ στο 66΄ η κεφαλιά του Ζίβκοβιτς έφυγε πάνω από την εστία του Στάνκοβιτς. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είχε θετική επέμβαση και στο 74΄, όταν σταμάτησε το σουτ του Τάισον. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον ΠΑΟΚ στο 76΄, όταν ο Αουγκούστο σούταρε άουτ, αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88΄ ο Στάνκοβιτς έδιωξε το σουτ του Τζίμα.

Και στις καθυστερήσεις ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (60΄ Σιντιμπέ), Πινέδα (60΄ Γιόνσον), Ελίασον (81΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (86΄ Φερνάντεζ), Τσούμπερ, Γκαρσία (60΄ Αμραμπατ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (62΄ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κουλιεράκης (85΄ Κεντζιόρα), Ρ. Σοάρες (62΄ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Σβαμπ (77΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (85΄ Τζίμας), Τάισον, Τόμας.


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία