Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Γαλατασαράι θέλει Ονιεντίκα!

Δημοφιλή

Η Γαλατασαράι έχει πάρει φόρα και μετά τον Οσίμεν από τη Νάπολι και τον Γιάκομπς από τη Μονακό έχει κλείσει τον διεθνή Πολωνό εξτρέμ Ζαλέφσκι. Σύμφωνα με τον Βέλγο ρεπόρτερ Σάσα Ταβολιέρι, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League, έχει συμφωνήσει και με τον Ράφαελ Ονιεντίκα. Τον 23χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο της Μπριζ, ο οποίος ήταν και πέρσι αντίπαλος του Δικεφάλου με την Μπριζ στο Conference League.

«Η Γαλατασαράι έφτασε σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ράφαελ Ονιεντίκα για συμβόλαιο 5 ετών! Η τουρκική ομάδα έκανε προσφορά στην Μπριζ, η οποία απορρίφθηκε, αλλά ο Ονιεντίκα θέλει να πάει στην Τουρκία και ζήτησε από τη Μπριζ να βρεθεί λύση».

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτός ο εν λόγω μέσος, που έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τους Βέλγους να βρεθεί και πάλι σε αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Θα είναι η τρίτη φορά, αφού στο παρελθόν έπαιξε κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και με τη Μίντιλαντ!

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως ο παίκτης εφόσον αποκτηθεί από τη Γαλατασαράϊ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς οι λίστες έχουν δηλωθεί στην UEFA

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία