Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεχωριστές στιγμές για τον πρωταθλητή Σάστρε στη Μαγιόρκα

Δημοφιλή

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μια και τους… συνοδεύει ο τίτλος των πρωταθλητών, που πανάξια κέρδισαν με την ολοκλήρωση της σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.

Ετσι, όπου κι αν βρεθούν, βιώνουν ιδιαίτερες στιγμές, ιδιαίτερα εκείνοι, που επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Κι ένας από αυτούς είναι κι ο Ζοάν Σάστρε, ο οποίος  παραμένει στη Μαγιόρκα, όπου έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αγαπημένα του πρόσωπα.

«Ημέρες ξεκούρασης στη Μαγιόρκα. Πολύ ευγνώμων για την αναγνώριση. Ευχαριστώ πολύ όλους και την πόλη για τα συγχαρητήρια που έλαβα» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ισπανός μπακ του Δικεφάλου, ο οποίος βίωσε χθες ξεχωριστές στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε από τους συμπατριώτες του για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, ενώ παρευρέθηκε και σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου είχε την τιμητική του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία