Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ξεκαθαρίζει» του Μπράντον

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τον κύκλο προετοιμασίας που «άνοιξε» ενόψει Παναιτωλικού στον ΠΑΟΚ, το αγωνιστικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με νέο πρόσωπο και ένα… ερωτηματικό. Ο λόγος γίνεται για τους Τζόναθαν Γκόμεζ και Μπράντον Τόμας αντιστοίχως, με τον πρώτο να ενσωματώνεται στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση και τον δεύτερο να υποβάλλεται σε θεραπεία κατόπιν των ενοχλήσεων που αποκόμισε στη δεξιά ποδοκνημική από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι» αναφορικά με την κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την αυριανή (24.08) μέρα δεδομένου πως «θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει». Κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκαθαριστεί η περίοδος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ που έχει μετατοπίσει την προσοχή του στον εντός έδρας αγώνα με τους Αγρινιώτες για τη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης της Πέμπτης (22.08) με το ιρλανδικό κλαμπ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ενόψει της επικείμενης «μάχης» το πρωτάθλημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version