Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ξεκινά η πορεία για ακόμα ένα ασπρόμαυρο πρωτάθλημα

Για την 1η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, τον ΑΟ ΡΕΑ.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, αρχίζοντας παράλληλα το… ταξίδι τους προς τον 20ο τίτλο της ιστορίας τους.

Ο ενισχυμένος ΠΑΟΚ Morris θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί, παίρνοντας την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντί του, ο ΑΟ ΡΕΑ, ο οποίος την περσινή σεζόν κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, και εμφανίζει σε κάθε παιχνίδι το ανταγωνιστικό του, πρόσωπο.

Πρέπει να σημειωθεπι πως είσοδος στην αναμέτρηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ ΡΕΑ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ:

«Μία καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε ακριβώς όπως τελειώσαμε πέρσι, δηλαδή με νίκη και επιτυχίες, αλλά και χωρίς τραυματισμούς. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα θέλει μεγάλη προσοχή διότι εγκυμονεί κινδύνους αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και απόλυτα ταυτισμένος σε αυτό που έχεις προπονηθεί και έχεις δουλέψει σε όλο αυτό το διάστημα προετοιμασίας, Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ευχόμαστε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας, και να ξεκινήσουμε με μία νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version