Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνημα εβδομάδας με δύο κληρώσεις για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Πριν καλά- καλά πατήσει… χορτάρι, ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, όχι μια, αλλά δύο φορές, την ερχόμενη Δευτέρα (22/7), με στόχο να είναι μόνο η πρώτη που θα αφορά τελικά τον πρωταθλητή Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7), το ζευγάρι του Δικεφάλου με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα μπει στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Champions League, υιοθετώντας φυσικά τον, πολύ υψηλότερο, συντελεστή του ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, και οι πιθανοί αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» είναι οι εξής:

Λουντογκόρετς – Ντιναμό Μινσκ
ΑΠΟΕΛ-Πετροκούμπ
Μάλμε-Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας – Σάμροκ Ρόβερς
Μίντιλαντ-Σάντα Κολόμα
Παναβέζις-Γιαγκελόνια

Λόγω του format που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια η UEFA, το ζευγάρι του Δικεφάλου θα μπει και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa League, με τον ΠΑΟΚ φυσικά να έχει ως στόχο να μην τον αφορά η συγκεκριμένη διαδικασία, μετά τα δύο παιχνίδια με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Η διαφοροποίηση σε αυτή την κλήρωση είναι ότι το ζευγάρι εντάσσεται με τον συντελεστή του αδύναμου, δηλαδή των Βόσνιων, με τον αποκλεισμένο να «πέφτει» στο Champions Path του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για το ζευγάρι ΠΑΟΚ- Μπόρατς στον τρίτο προκριματικό του Europa League (με bold οι αδύναμες των ζευγαριών):

Στεάουα– Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κλάκσβικ– Μάλμε

Σάμροκ Ρόβερς– Σπάρτα Πράγας

Λίνκολν– Καραμπάγκ

Νιου Σέιντς– Φερεντσβάρος

Ρίγα– Μπόντο- Γκλιμτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία