Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνησε δυναμικά ο Αντρίγια

Απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας των εθνικών ομάδων και με δεδομένες τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις που διαμόρφωσαν τα πρώτα συμπεράσματα της σεζόν, η Stoiximan Super League διεξάγει ψηφοφορία αναφορικά με τον πολυτιμότερο παίκτη του Αυγούστου. Μεταξύ των υποψηφίων και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ (σ.σ υποψήφιος και για MVP των ασπρόμαυρων) που ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή αγωνιστική χρονιά, έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο τηναγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι υποψηφιότητες για τον MVP της Super League είναι οι: ΠήλιοςΣιφουέντεςΚρεσπίΦουρτάδουΜαρτίνςΧατζηθεοδωρίδης και Ζίβκοβιτς.

Δείτε παρακάτω την σχετική ψηφοφορία της Λίγκας, όπου μπορείτε να ψηφίσετε τον δικό σας MVP:

Στην παρούσα φάση ο Σέρβος μεσοεπιθετικός διατηρεί στις αποσκευές του 179΄λεπτά συμμετοχής με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι καταλαμβάνει την πρωτιά στις σέντρες που επιχείρησε σε συμπαίκτες του με 15 έχοντας καταγράψει συγχρόνως πέντε κλεψίματα, 24 πάσες και πέντε εύστοχα γεμίσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version