Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνησε με ήττα το 2024 ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Κάθε άλλο παρά ιδανική ήταν η εκκίνηση του ΠΑΟΚ Β΄ το 2024 δεδομένου πως γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα έχοντας χάσει έδαφος από τη βαθμολογική κατάταξη της Super League 2.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι «καιγόντουσαν» για τη νίκη κι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, φτάνοντας μάλιστα μια «ανάσα» από το γκολ, μόλις στο 3′, με τον Κωττά να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή, αποσοβώντας στο 1-0. Τελικά αυτό δεν μπόρεσαν να το γλιτώσουν οι «ασπρόμαυροι», αφού μόλις τρία λεπτά αργότερα, και σε μία παρόμοια φάση, ο Καμπανιακός πήρε το προβάδισμα.

Μετά από μια στημένη μπάλα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Μπούση που από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε δυνατά, ο Ταλιχμανίδης δεν κατάφερε να βάλει «στοπ», με τον Παπαστεριανό να παίρνει το ριμπάουντ, και να σκοράρει πάνω από τη γραμμή για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ Β έμοιαζε αποδιοργανωμένος μετά και το γκολ που δέχθηκε, με τους γηπεδούχους να παίζουν αρκετά σκληρά (απόρροια αυτού και οι τρεις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν στο πρώτο μέρος).

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας, η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη κατάφερε να δείξει πως έχει «σφυγμό», προσπάθησε να πατήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Κορυφαία όλων ήταν αυτή που ήρθε στο 37′, με τον Μαξ Σνάουτσνερ να πιέζει και να κλέβει ψηλά, η μπάλα στρώθηκε στον Δαρέλα που από τα όρια της περιοχής σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ Β έδειξε ότι είχε τη διάθεση να δημιουργήσει για να βρει την ισοφάριση, αλλά στην πρώτη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, δέχθηκε ακόμα ένα γκολ! Πιο συγκεκριμένα, στο 49′ και μετά από μια ακόμα στημένη μπάλα (κόρνερ), ο Μπούσης νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 2-0, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο του ΠΑΟΚ Β.

Με την είσοδο του Γκιτέρσου αρχικά, και στη συνέχεια του Πανίδη, οι «ασπρόμαυροι» έγιναν πιο επιθετικοί, και αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας της Χαλάστρας. Στο 53′ ο Γρόσδης βρέθηκε με χώρο και χρόνο στην κορυφή της περιοχής των γηπεδούχων, σούταρε δυνατά, με τον Κασαπίδη να μπλοκάρει δύσκολα.

Την επιθυμητή κατάληξη δεν είχε ούτε η προσπάθεια του Δαρέλα λίγο αργότερα, με τον ΠΑΟΚ Β να έχει την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου μέρους, και τους γηπεδούχους να συμμαζεύονται στην άμυνα για να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους, με στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα.

Μάλιστα, αυτό το πλάνο λίγο έλειψε να «κλειδώσει» νωρίς το παιχνίδι, αφού στο 65′ σε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία, ο Γιοκούδης είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του, ενώ στην επαναφορά ο Ταλιχμανίδης υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση, στην προσπάθεια του Ταΐρη. Στο 71′, και προ κενής εστίας, ο Μανωλιούδης πρόλαβε τον Τόσκα, πριν απλά σπρώξει τη μπάλα προς τα δίχτυα.

Παρά τις όποιες προσπάθειες για αντίδραση, ο ΠΑΟΚ Β δεν κατάφερε να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Καμπανιακού, που πήρε, μάλλον δίκαια, τη νίκη με 2-0. Μετά από αυτή την ήττα, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στους 16 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους», και πάλι εκτός έδρας, με την ΑΕΚ Β στην Αθήνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (66′ Νικολαΐδης), Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης (66′ Φροσύνης), Ν. Καθάριος (33′ Ταΐρης), Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου (87′ Βοσκόπουλος), Τότσκα (87′ Ζανάκης).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Σελιμάι (73′ Κιτσάκης), Κωττάς, Παναγιώτου, Γιαξής, Σνάουτσνερ (73′ Ρούμιαντσεβ), Γρόσδης (64′ Πανίδης), Σπυράκος (46′ Γκιτέρσος), Τσοπούρογλου (90′ Σμυρλής), Δαρέλας.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία