Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνησε με το βλέμμα στ’ αστέρια ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής και ο προπονητής, Λευτέρης Κανάτας, μαζί με το προπονητικό τιμ, υποδέχτηκαν τις αθλήτριες τους στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο έχει ως στόχο τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Morris στο UEFA Women’s Champions League.

Ο Κωνσταντίνος Βαρδαλής ήταν εκείνος που πήρε πρώτος τον λόγο, καλωσορίζοντας τις νέες παίκτριες του ρόστερ στον Δικέφαλο, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιείχε πολύ τρέξιμο και λίγο ποδόσφαιρο, προκειμένου οι Πρωταθλήτριες να μπαίνουν στους απαιτητικούς ρυθμούς της αγωνιστικής χρονιάς που έρχεται.

Μετά την προπόνηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, τόνισε πως το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και πως αυτό είναι το ξεκίνημα για τις πέντε δύσκολες εβδομάδες οι οποίες στο τέλος τους θα φέρουν την ομάδα στην τελική ευθεία πριν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του UEFA Champions League women’s, όπου η πρόκριση στην επόμενη φάση αποτελεί τον πρώτο στόχο των Πρωταθλητών Ελλάδας.



Τελευταία νέα

Ο Σάστρε και το… μυστικό της επιτυχίας

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας, μια και στο παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version