Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κυριακάτικες «μάχες» για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα από την Γαλατάσαραι στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League και ρίχνει όλο το βάρος του στο πρωτάθλημα και το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Στον ορίζοντα για τον Δικέφαλο υπάρχει ο αγώνας της Πέμπτης (3/10) απέναντι στην Στέαουα Βουκουρεστίου, με τους αντιπάλους των «ασπρόμαυρων» να δίνουν και αυτοί τις δικές τους «μάχες» στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Η Στεάουα πριν επισκεφτεί την Τούμπα θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (21:30) εκτός έδρας την Σεπσί, με στόχο την νίκη, που θα την φέρει πιο κοντά στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς αυτή την στιγμή στέκεται στη 14η θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Στην Τσεχία, η Βικτόρια Πλζεν φιλοξενεί την Μλάντα Μπόλεσλαβ στις 15:30, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Σλάβια Πράγας θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Μποέμιανς. Η ομάδα της Πράγας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Πλζεν να είναι λίγο πιο πίσω σε απόσταση 5 βαθμών.

Για ντέρμπι ετοιμάζεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (18:30) την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία της Premier League και θέλει τη νίκη που θα την τονώσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Τέλος, στο Ουγγρικό πρωτάθλημα η Φερεντσβάρος έχει μπροστά της το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ακαδημία Πούσκας. Η αντίπαλος του Δικέφαλου βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς λιγότερο, και με νίκη θα έχει απόψε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η RFS αγωνίζεται εκτός έδρας το μεσημέρι της Δευτέρας στις 16:00 με τη Γιέλγκαβα, ενώ όσον αφορά την Σοσιεδάδ, οι Βάσκοι ισοπέδωσαν χθες (28/9) στο «Ανοέτα» την Βαλένθια με 3-0.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version