Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάθος, αέρας και… ήττα

Δημοφιλή

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Χιμπέρνιαν με 1-0 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του. Κύριο, πάντως, χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν ο δυνατός αέρας, που εμπόδισε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Μόλις στο 5΄ η Χιμπέρνιαν άνοιξε το σκορ με τον Μπόιλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοτάρσκι. Στο 28΄, πάντως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Οχόρα.

Στο 34΄ το γκολ του Μουργκ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία για να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τη σέντρα κι ο Μπράντον Τόμας από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ στο 64΄, όταν μετά από ενέργεια του Σαμάτα, ο Βιεϊρίνια δεν πρόλαβε ην μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 84΄ ο Κουαλιάτα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε σε κόρνερ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος έπαιξε με τους Ταλιχμανίδη, Ότο, Θυμιάνη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια (82΄ Σμυρλής), Γκούμα, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Xιμπέρνιαν: Μπούρσικ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Οχόρα, Ομπίτα, Μόρια-Ουέλς, Κάμπε, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε, Νιούελ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία