Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάθος, αέρας και… ήττα

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Χιμπέρνιαν με 1-0 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του. Κύριο, πάντως, χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν ο δυνατός αέρας, που εμπόδισε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Μόλις στο 5΄ η Χιμπέρνιαν άνοιξε το σκορ με τον Μπόιλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοτάρσκι. Στο 28΄, πάντως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Οχόρα.

Στο 34΄ το γκολ του Μουργκ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία για να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τη σέντρα κι ο Μπράντον Τόμας από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ στο 64΄, όταν μετά από ενέργεια του Σαμάτα, ο Βιεϊρίνια δεν πρόλαβε ην μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 84΄ ο Κουαλιάτα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε σε κόρνερ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος έπαιξε με τους Ταλιχμανίδη, Ότο, Θυμιάνη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια (82΄ Σμυρλής), Γκούμα, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Xιμπέρνιαν: Μπούρσικ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Οχόρα, Ομπίτα, Μόρια-Ουέλς, Κάμπε, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε, Νιούελ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version